Danish Offshore Network and Offshore Denmark invites you to join OTC 2020

Exhibit at OTC 2020 - the industry's largest exhibition with more than 60,000 attendees!

Read more

 

 

Supplier index is a list of Danish offshore suppliers

Get listed in Supplier Index and be found by possible partners and customers - exploit the networking opportunities

Read more

DMOG - the oldest offshore sales network in Denmark

Optimise your business - become member of Danish Marine & Offshore Group - the largest and oldest network organisation

Read more

Scotland Learning Journey / DMOG


Uge 17 – den 22. - 24. april 2015
 

  DOWNLOADS

Der er travlt i den britiske del af Nordsøen, og selvom den lave oliepris har sat en lille dæmper på, så er skotske virksomheder interesseret i at tale med nye leverandører.

En delegationstur til Skotland var topscorer i vores afstemning om årets aktiviteter. Turen er nu planlagt, og vi har åbnet op for tilmelding. Vi har kun 19 pladser i alt, og de første er alle taget, så skynd dig at melde dig til.

Send en mail til dmog@offshore-denmark.dk, hvis du ønsker at sikre dig en plads.

Vi har samlet en masse informationer i denne folder

Hele den danske delegation præsenteres i denne brochure.

 

Presentation of the Danish delegation - Scotland April 2015                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Program

Dag 1 - 22. april

Ankomst i Aberdeen lufthavn om morgenen, herefter virksomhedsbesøg samt besøg på lokalt distilleri. Overnatning på hotel i Craigellachie. Om aftenen er der deltagelse i en exclusive dinner for Energy Norths medlemmer.

Dag 2 - 23. april

Deltagelse i Energy Norths konference i Moray med B2B møder og virksomhedspræsentation. Efterfølgende virksomhedsbesøg i Moray samt networking. Overnatning på hotel i Inverness.

Dag 3 - 24. april

Turen går videre til Invergordon, hvor der vil være møder med lokale virksomheder. Frokost med interessante skotske virksomheder. Tilbage til Aberdeen og med fly tilbage til Danmark om aftenen.

 

Skotske partnere

I samarbejde med vores samarbejdspartner Energy North vil der være mulighed for matchmaking med deres medlemmer. Se oversigt her med virksomhedsnavne og arbejdsområder. Hvem vil du gerne møde? Sammen med din tilmelding til turen er du velkommen til at notere de virksomheder, som du ønsker et møde sammen med. Tilmelding via mail til dmog@offshore-denmark.dk.

Vi vil også forsøge at matchmake uden for Energy Norths medlemsrække. Send gerne sammen med tilmeldingen en liste over, hvem du gerne vil møde eller hvilke type virksomheder/arbejdsområder, de skal have. Giv gerne flere muligheder.

Pris

Ved 15 deltagere er prisen 15.000,- kr., som inkluderer hotel, fortæring, lokal transport rundt i Skotland, B2B meetings, reception, exclusive dinner, konferencedeltagelse, besøg på distilleri, administration, planlægning, gaver og medfinansiering af gæster i forbindelse med ”talk and dinner”. Prisen er eksklusiv moms og transport til og fra Skotland.

Tilmeld dig hurtigst muligt og senest onsdag den 25. marts på mail dmog@offshore-denmark.dk (eller brug tilmeldingsblanketten i informationsfolderen) - vi har kun 19 pladser. 

Company of the month

Group VH

Group VH is an authorised Repair Center and Service Partner for Bosch Rexroth. Uniquely, Bosch Rexroth has granted the rights to Group VH, as the only company in the world outside the Rexroth family, to build units for the aftermarket worldwide – also for not standard units.

Read more

 

Insight DMOG activities

Member Meeting  and Annual General Meeting - 26 February


DMOG invites you to a member meeting and the annual general meeting. This will take place on 26 February 2020. Click below to read more.

Read more