Participate at the joint Danish Pavilion at OTC 2018 with Offshore Denmark

 

Exhibit at OTC 2020 - the industry's largest exhibition with more than 60,000 attendees!

Read more

Supplier index is a list of Danish supplier to the offshore industry

Get listed in Supplier Index and be found by possible partners and customers - exploit the networking opportunities

Read more

DMOG is the oldest offshor sales network in Denmark - join today

Optimise your business - become member of Danish Marine & Offshore Group - the largest and oldest network organisation

Read more

Scotland Learning Journey

06-03-2015


Uge 17 – den 22.-24. april 2015

Der er travlt i den britiske del af Nordsøen, og selvom den lave oliepris har sat en lille dæmper på, så er skotske virksomheder interesseret i at tale med nye leverandører.

En delegationstur til Skotland var topscore i vores afstemning om årets aktiviteter, og nu er vi i gang med at planlægge turen. Vi antager, at 10-15 personer deltager. Er du interesseret i at deltage?

Send en mail til dmog@offshore-denmark.dk, hvis du ønsker at sikre dig en plads.
 

Program

(foreløbigt – vil blive tilpasset deltagernes ønsker)

Dag 1

Ankomst i Aberdeen lufthavn om morgenen, herefter to virksomhedsbesøg. Overnatning på hotel i Aberdeen. Møder om aftenen med en lille gruppe af virksomheder fra Aberdeen eller Aberdeenshire-området på hotellet (kort præsentation af den danske og skoteske gruppe), drinks og smalltalk efterfulgt af middag.

Dag 2

Et virksomhedsbesøg om morgenen i Aberdeen. Vi kører gennem Whiskyruten med stop på et destilleri, herefter til Inverness, hvor der vil være et virksomhedsbesøg. Overnatning på hotel i Inverness og møder samt middag på hotel med skotske virksomheder.

Dag 3

Turen går videre til Invergordon, hvor der vil være møder med lokale virksomheder samt Semco Maritime. Frokost med interessante skotske virksomheder. Tilbage til Aberdeen og med fly tilbage til Danmark om aftenen.

 

Skotske partnere

I samarbejde med vores samarbejdspartner Energy North vil der være mulighed for matchmaking med deres medlemmer. Se oversigt her med virksomhedsnavne og arbejdsområder. Hvem vil du gerne møde? Sammen med din tilmelding til turen er du velkommen til at notere de virksomheder, som du ønsker et møde sammen med. Tilmelding via mail til dmog@offshore-denmark.dk.

Vi vil også forsøge at matchmake uden for Energy Norths medlemsrække. Noter gerne i tilmeldingsmailen, hvem du gerne vil møde eller hvilke type virksomheder/arbejdsområder, de skal have. Giv gerne flere muligheder.

 

Pris

Det er svært at give et eksakt bud på en pris så længe, vi ikke kender antallet af DMOG-deltagere og jeres ønsker. Men et bud er ved 12 deltagere ca. kr. 15-20.000, som inkluderer administration, planlægning, gaver og medfinansiering af gæster i forbindelse med ”talk and dinner”. Prisen er eksklusiv rejseomkostninger, hotel, forplejning samt en andel af fortæring til inviterede kunder og samarbejdspartnere.

Venligst meld tilbage hurtigst muligt og senest torsdag den 12. marts på mail dmog@offshore-denmark.dk

Company of the month

Group VH

Group VH is an authorised Repair Center and Service Partner for Bosch Rexroth. Uniquely, Bosch Rexroth has granted the rights to Group VH, as the only company in the world outside the Rexroth family, to build units for the aftermarket worldwide – also for not standard units.

Read more

 

Upcoming exhibitions

Offshore Denmark organises Danish Pavilions at the following upcoming exhibitions. For more information and booking forms, see here:

Offshore Technology Days 2019 in Stavanger

Exhibit at OTC 2020 at Offshore Denmark's National Pavilion

OTD 2019, Stavanger
(15) 16 - 17 October 2019
Read more

OTC 2020, Houston
4 - 7 May 2020
Read more